YRP'den Pınarbaşı çıkarması

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları seçim öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda adaylar Pınarbaşı ilçesinde vatandaşla bir araya geldi.

YRP'den Pınarbaşı çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçime sayılı günler kala milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya geldi.  Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarının ilçe ziyaretleri kapsamındaki durağı Pınarbaşı ilçesi oldu.  İl Başkanı Mustafa Kınış ve beraberindeki Milletvekili adayları Önder Narin, Ali Rızvan, Hüseyin Acarı, Yusuf Adıyaman ile il yöneticileri Pınarbaşı ilçe halkı ile buluştular. 

YRP'den Pınarbaşı çıkarması

Milletvekili adayları Pınarbaşı ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak İlçe teşkilatında partililer ile bir araya geldiler.  Daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret eden adaylar 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler destek istediler.

YRP'den Pınarbaşı çıkarması

Ziyaretlerinde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Milletvekili Adayı Önder Narin, Pınarbaşı'nın sorun ve sıkıntılarını bildiklerini milletvekili seçilmeleri takdirde bu sorunların çözümü için var güçleri ile çalışacaklarının sözünü verdi.