YRP'den mahalle çıkarması

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları Eskişehir Bağları Osmanlı Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

YRP'den mahalle çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Osmanlı düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Kınış, Milletvekili Adayları, Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rızvan, Selver Boztaş, Adem Kahveci, Murat Yılmaz, Cengiz Gençtürk, Gökhan Duman, Hüseyin Acarı, Yusuf Adıyaman ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.
Partililerin ilgi gösterdiği toplantıda konuşan milletvekili adayı Önder Narin, 4 yıldır Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yolunda, Dr. Fatih Erbakan’ın yanında saf tutarak inandıkları davayı anlatmaya çalıştıklarını söyledi. 

YRP'den mahalle çıkarması

‘BİR 20 YILLIK MİLLİ GÖRÜŞ ÖZLEMİNİ 14 MAYIS’TA HEP BİRLİKTE SONLANDIRACAĞIZ’
Narin, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın bu ülke ne demek istediğini ve ne yapmak istediğini çok kısa süre önce anladı, gördü, duydu. Beklenen geldi. Beklenen oldu diyoruz. Bir Erbakan özlemini, bir 20 yıllık milli görüş özlemini 14 Mayıs’ta hep birlikte sonlandıracağız inşallah. Biz bu ülkeyi tanıyoruz. Biz bu ülkenin ruh kökünü ve yaşam tarzının ney olduğunu herkesten çok daha iyi biliyoruz. Kayseri’de yaşayan herkesi hangi mahallede olursa olsun, yaşam kültürüne dokunacak ve etki edecek projeleri de en iyi bizler biliyoruz. O yüzden varsın bize desinler ki, Mayıs seçimlerinde yüzde kaç oy alacaksanız? Bizler Mayıs’ta aday arkadaşımız ile TBMM’ne gitmeye talibiz” dedi. 

‘BİZLER KESİNLİKLE BÖLÜCÜ, IRKÇI DEĞİLİZ’
Daha sonra konuşan Milletvekili Adayı Ercan Aras ise, “Çıktığımız bu yol kutlu bir yol. Bu yol bizim geleceğimizin yolu. Bu yol çoluk çocuğumuzun geleceğinin bir başlangıç yolu. Bu çıktığımız yol bizim için, hepimiz için kutlu bir yol” diye konuştu. 
“Bizler Sultan Alparslan’ın torunlarıyız” diyen Aras, “Bizler kesinlikle bölücü, ırkçı değiliz. Bizler vatanımız, devletimiz, bayrağımız ve İstiklal Marşı’mız için canımız seve seve veren insanlarız. Hiçbir zaman bizler bu memlekette ırkçılık yapmadık, yapmayacağız” ifadelerini kullandı. 

‘YENİ PROJELER GEREKLİ’
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde vatandaşların desteklerini isteyen Aras, siyasette kendisine menfaat için değil, üreticilere ve vatandaşlara menfaat için atıldığını söyledi. 
Yeniden Refah Partisi’nin projeleri olan bir parti olduğunun altını çizen YRP'den mahalle çıkarması, diğer hiçbir siyasi partinin projeden bahsetmediğine dikkat çekerek vatandaşlara artık yeni projeler ve gülen yüzlerin gerekli olduğunu söyledi.