Yola çıkacaklar dikkat!

Kayseri Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 09 Nisan Salı günü hava ve yol bilgisini paylaştı. Ramazan bayramında yola çıkacaklar için hava ve yol bilgileri Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Yola çıkacaklar dikkat!

Kayseri Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 09 Nisan Saat 21.30 İtibariyle Ramazan Bayramı tedbirleri Kapsamında hava ve yol durumlarını paylaştı.

9 günlük bayram tatilinde kaza risklerinin en aza indirilmesi adına titiz bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Kayseri Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri; yapılan kontrollerde tüm yollar hakkında detayla bilgi verdi.

Buna göre merkez Bölge: Kayseri-Nevşehir Karayolu: hava kapalı, yağmur yağışı mevcut, trafik akımı her iki yönde de normalin altında. Kayseri-Ankara Karayolu: hava kapalı, yağmur yağışı mevcut, trafik akımı her iki yönde de normal. Kayseri-Sivas Karayolu, hava kapalı, yağmur yağışı mevcut, trafik akımı her iki yönde de normalin altında. Kayseri-Malatya Karayolu: hava kapalı yağış yok, trafik akımı her iki yönde de normalin altında. Yozgat-Boğazlıyan Karayolu: hava kapalı, yağmur yağışı mevcut, trafik akımı her iki yönde de normalin altında. İstasyonlar: Kayseri-Niğde Karayolu: hava kapalı, yağmur yağışı mevcut, trafik akımı her iki yönde de normal. Kayseri-Gürün, Kayseri-Göksun karayolu, hava kapalı, yağış yok, trafik akımı her iki yönde de normalin altında olarak açıklandı.

Kayseri Olay olarak tüm Müslüman Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, kazasız, belasız, huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz.