Yola çıkacaklar dikkat!

Kayseri'den, Malatya, Kahramanmaraş yolculuğu yapacaklar için İl Emniyet Müdürlüğü yol uyarısında bulundu. Yoğun kar yağışından dolayı dikkatli olunması gerektiği vurgulanırken, Kayseri-Malatya, Kayseri-Kahramanmaraş yolları gidiş ve geliş bilgisi paylaşıldı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Yola çıkacaklar dikkat!

Kayseri İl Emniyet müdürlüğü, yol bilgisi vererek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Şehir merkezinde yağmur, yükseklerde ise kar yağışı etkili oluyor. Yol durumları hakkında Emniyet Müdürlüğü yeni bir paylaşımda bulundu. Kayseri Malatya yolu için, ‘Hava kapalı, yoğun kar yağışı mevcut, zemin karla kaplı, yol trafiğe açık’ denildi.

Malatya Kayseri yolu için de, ‘Hava kapalı, yoğun kar yağışı mevcut, zemin ıslak, yol şartlarına dikkat edilmeli’ uyarısında bulunuldu. Kahramanmaraş’tan Kayseri’ye gelecekler için, ‘Hava kapalı, yoğun hafif kar yağışı mevcut, zemin ıslak, yol trafiğe açık’ bilgisi verildi.

Kayseri’den de Kahramanmaraş’a gidecek yolcular içinde, şu bilgi verildi: ‘Hava kapalı, hafif kar yağışı mevcut, zemin ıslak, yol trafiğe açık.’ 

Yola çıkacaklar dikkat!

Kayseri'de şehir merkezinde yağmur etkisi gösterirken, yüksek yerlerde Mimarsinan, Erkilet, Hisarcık ve Talas gibi yerlerde kar yağışı devam ediyor.