YÖK'ten onay aldı! Yeni bölüm açılıyor

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü açma başvurusunun YÖK Yürütme Kurulunda kabul edildiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

YÖK'ten onay aldı! Yeni bölüm açılıyor

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü açma başvurusunun YÖK Yürütme Kurulunda kabul edildiğini duyurdu.

Başvurunun kabul edilmesiyle ilgili olarak Prof. Dr. Oğuz Öcal şu açıklamayı yaptı: "Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesinin 4. bölümü olarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü açma başvurumuz YÖK Yürütme Kurulunda kabul edilmiştir. En kısa sürede faaliyete geçmesi için gerekenler yapılacaktır. Hayırlı olsun."

Ayrıca, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da yeni bölüm için YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkürlerini ileterek şunları belirtti: "Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün kurulması Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun bulunmuştur. YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar Hocamıza teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz, uygulama ve proje odaklılık misyonuyla mesleki ve teknik yükseköğretimde örnek ve öncü üniversite vizyonu ile ilerlemektedir. Her şey geleceğimiz olan gençlerimiz için."