Yoğun ilgi gören mesire alanı açık, kafesi kapalı!

Geçen yıl Talas Belediyesi tarafından açılan ve o günden bu yana yoğun ilgi gören bu alan, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yoğun ilgi gören mesire alanı açık, kafesi kapalı!

Kayseri'de vatandaşlar tarafından tercih edilen mesire alanlarından biri olan Talas 100. Yıl Zincidere Mesire Alanı, bu bayramda da ilgi görmeye devam ediyor. Geçen yıl Talas Belediyesi tarafından açılan ve o günden bu yana yoğun ilgi gören mesire alanı, hava yağışlı olsada vatandaşların ilgisini bu bayramda da çekmeye devam ediyor.

Göl Kafe bayram sebebiyle kapalı

Bayram süresince hizmet vermeye devam edecek olan mesire alanı ziyaret edecek vatandaşların dikkat etmesi gereken bir önemli konu ise mesire alanı içerisinde bulunan Göl Kafe bayram sebebiyle kapalı olması.

Yoğun ilgi gören mesire alanı açık kafesi kapalı!

19 bin metrekarelik gölet alanıyla dikkat çeken mesire alanı, 56 bin metrekarelik bir alanda yer alıyor ve restorandan mescide, lavabolardan amfi tiyatroya, kafeteryadan bebek bakım odasına kadar çeşitli hizmetler sunuyor.

Yoğun ilgi gören mesire alanı açık kafesi kapalı!

Ayrıca, gölet etrafında bin metrelik yürüyüş yolu ve 2 bin 500 metrelik bisiklet parkuru bulunuyor. Binicilik için de at yolu oluşturulan alanda, gölet üzerinde su oyunlarıyla da görsel bir şölen sunuluyor. Bu özellikleriyle Talas 100. Yıl Zincidere Mesire Alanı, vatandaşların bayram tatillerinde keyifli vakit geçirmek için tercih ettiği mekanlardan biri olarak öne çıkıyor.