Yılmaz Erdoğan'ın ekibi Kayseri'ye geliyor!
Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği BKM Mutfak ekibi, 7. sezon turnesi kapsamında Kayseri'de sahne almaya hazırlanıyor.
Türkiye’nin en çok izlenen komedi programlarından biri olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” Kayseri’ye gelecek. BKM Mutfak imzalı 2019 yılından itibaren Kanal D ekranlarında yayımlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Kayseri’de sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı komedi programının bir sonraki durağı Kayseri olacak.
Etkinlik Detayları
7.sezonunda Türkiye turnesine devam eden Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin Kayseri’de sahne alacağı tarih belli oldu. Tiyatro severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen oyun Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 22 Kasım Pazar günü saat 20:30’da gerçekleşecek.
Bilet Fiyatları
20 kişiden oluşan ekibin Kayseri’de sahne alacağı oyunun bilet fiyatları netleşti. Gösteriyi yerinde takip etmek isteyen Kayserili tiyatroseverler, bütçelerine ve oturma düzenine uygun kategorilerden biletlerini temin edebilecekler. Oyunun bilet fiyatları 1600 TL ile 3850 TL arasında değişiyor. 4. Kategori 1600 TL’den satışa sunulurken, 3. Kategori 2000 TL, 2. Kategori 2300 TL, 1. Kategori 2750 TL, Protokol ise 3850 TL’den satışa çıkarıldı.

