17 yıllık sendika Başkanından sitem dolu veda: Müdahalele, Vefasızlık...

17 yıllık sendika Başkanından sitem dolu veda: Müdahalele, Vefasızlık...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TÜRK Büro-Sen'in 17 yıllık Kayseri Şube Başkanı Muammer Öner, veda yazısı kaleme aldı. Sendikanın Genel Başkanlığına aday olduktan sonra bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı konuşulan Öner ve ekibi bir süre önce olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Görev sürelerinin dolmasına 3 yıl olmasına rağmen alınan bu karar akıllarda soru işaretleri bırakırken, bu kez de karardan vazgeçildi ve sürpriz şekilde görev değişikliği yaşandı. Bu gelişmelerin ardından Öner, duygusal bir veda yazısı paylaştı ve 17 yıl sonra görevinden ayrıldığını açıkladı. İşte Öner'in düşündüren vedası: 

KIYMETLİ Dostlarım, SAYGIDEĞER MÜCADELE ARKADAŞLARIM.
(VEDA)
 
Şuna inanmak lazımki her insan kaderini yaşar.
Alın yazısı da deriz hani ..!
Şu geçici dünyada her şey gelir-geçer varlık, yokluk, iyi, kötü, hayır da şer de insanoğlu içindir. Netice de İmtihandır. Rızıkımız da yüce yaradandandır. Kalıcı olan ve çocuklarımıza bırakacağımız en güzel şey örnek bir hayat, onurlu bir yaşam ve itibar dır.
 
Sendikamızın kuruluşundan bu yana (26 Yıl) içinde olduğum, 2001 yılından bu yana da Şube Başkanı olarak her anını, her gününü ve her yılını dolu dolu mücadele ile geçirdiğim, 17 yıllık zamanı onur ve gurur duyduğum bu ünvana layık olmak için adeta üzerine titrediğim, her adımımı onlarca defa düşünerek attığım ve yanımda o günden bu yana sayısız dost ve mücadele arkadaşı bulduğum ve her biri koca yürekli, yiğit ve cesur insanlarla Türk Milliyetçiliği ortak paydasında buluşup hiçbir tehdit ve baskılara boyun eğmeden Hak, Hukuk ve Adalet mücadelesini verdiğimiz Türkiye Kamu Sen, Türk Büro Sen Kayseri Şube Başkanlığı görevim 15.10.2018 tarihi itibari ile son bulmuştur. 
 
17 Yıldır sürdürdüğüm Şube Başkanlığı görevimi Allaha şükürler olsun anlımın akı ile tamamladım.
 
17 Kasım 2018 tarihinde yapılacak Olağanüstü genel kurulda da aday olacak ve seçilecek olan arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum. 
 
Türkiye Kamu Sen çatısı altında uzun yıllar birlikte mücadele ettiğimiz Türkiye sevdalısı bütün arkadaşlarıma ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.
 
Onca yıllık mücadelede yaşadığımız heyecanları, çekilen sıkıntıları, gözyaşları ve çile ile geçen her anımıza eyvallah deyip seve seve göğüslediğimiz bu süre içinde, elbette ki kalbini kırdıklarımız olmuştur. Onlardan ve üyelerimizden helallik istiyorum. Varsa benim hakkım da helaldir.
 
Bu süreçte birlikte mücadele edip, hakka uğurladığımız kardeşlerimize Cenabı Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum.
Emekli olanlarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
 
Yönetim Kurulumuzun ve Üst Kurul delegelerimizin tamamının ortak karar ve telkinleri ile Sendikamızın Genel Başkanlığına aday olmamla başlayan ve yaşanan bu son sürece nasıl gelindiğini, neler olduğu ve nelerin yaşandığını nasıl müdahalelerin olduğunu, vefayı, vefasızlığı anlatmamın,  uğruna yıllarca mücadele ettiğimiz davamıza hiç bir fayda getirmeyeceğini, belki de zarar verebileceğini düşündüğümden, bu noktada her şeyi Yücelerin yücesi Cenabı Allaha havale etmekle yetiniyorum.
 
Türk Milliyetçiliği, Büyük Türkiye sevdası yolunda, Hak bildiğim yolda, inandığım, adam gibi adamlarla, cesur yüreklerle birlikte, ömrümün sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim.
 
Her şey gönlünüzce  olsun, Allaha emanet olun...
 
Selam, saygı ve dua ile...
 
Ne Mutlu Türküm Diyene..
22.10.2018
 
 SENDİKANIN YENİ YÖNETİMİ OLUŞMUŞTU
Türk Büro Sen Kayseri Şubesinde alınan karar ile yönetim değişimine gidildi. 
Alınan kararla birlikte Türk Büro Sen Kayseri Şube Başkanı, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Musa Şen olarak belirlendi.
Yapılan açıklamada yeni yönetim şu şekilde duyuruldu:
HACI MUSA ŞEN Şube Başkanı
TEMEL ALTIPARMAK Şube Başkan Yardımcısı
OSMAN SARI Şube Başkan Yardımcısı / Mali İşler
İLKER ÖZTÜRK Şube Başkan Yardımcısı / Teşkilatlanma
CENGİZ ÖZTÜRK Şube Başkan Yardımcısı / Mevzuat ve Toplu Sözleşme
MUAMMER ÖNER Şube Başkan Yardımcısı / Eğitim ve Sosyal İşler
MURAT YANAR Şube Başkan Yardımcısı / Basın ve Halkla İlişkiler