Yılan hikayesine dönen o hastaneyle ilgili yeni gelişme

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Yılan hikayesine dönen o hastaneyle ilgili yeni gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Özdemir, görüşmede Bakan'dan yılan hikayesine dönen, İldem Bölgesine yapılacağı ifade edilen, adı Mimarsinan Devlet Hastanesi olarak da belirlenen, ancak geçen süre içerisinde herhangi bir gelişmenin yaşanmadığı hastaneyle ilgili de dikkat çeken bir talepte bulundu.

YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK MI? 

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Milletvekili İsmail Özdemir, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Sarıoğlan’a yapılacak D sınıfı hastane ile İldem bölgesine yapılacak 300 yataklı hastanenin 2023 yılı yatırım programına alınması için taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza gösterdiği yakın ilgilerinden ötürü teşekkür ediyor, Kayseri’mize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi. Özdemir’in bu girişiminin ardından yaklaşık 5 yıl önce kent gündemine gelen, ancak belirsizliğini koruyan İldem bölgesine yapılacak Mimarsinan Devlet Hastanesiyle ilgili müjdeli haberin gelip, gelmeyeceği merak konusu oldu. 

Yılan hikayesine dönen o hastaneyle ilgili yeni gelişme