Yigen, 'Adayım' dedi!

İYİ Parti'de Avukat Muharrem Yigen, düzenlediği basın toplantısı ile Kocasinan ile başkanlığı için adaylığını açıkladı.. Diğer yandan Kocasinan İlçe kongresinin 4 Aralık'ta yapılacağı ifade edildi.

Yigen, 'Adayım' dedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de kongre süreci devam ediyor. 4 Aralık’ta yapılacak olan Kocasinan kongresinde İlçe Başkanlığı için Avukat Muharrem Yigen de adaylığını açıkladı. Aynı zamanda İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi de olan Yigen, düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı. “Ben bu yarışta bayrağı ilçe başkanımızdan alacağım” diyen Yigen, “Çünkü ben bu işi daha iyi yapacağımı düşünüyorum ve kendime güveniyorum” ifadelerini kullandı. Yigeni ayrıca partide küskünlük ve dargınlıkların oluşmasına da engel olacaklarını belirterek, “Biz dargınlıkların, küskünlüklerin olmasına izin vermeyeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Bu kapsamda şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir genel seçim var ve bu seçimde bizim daha fazla görünür olmamız, vatandaşın içinde olmamız, istekleri talepleri dinleyip gerekli yerlere iletmemiz lazım.  Bu seçimlere partimizi Kocasinan teşkilatını daha başarılı bir şekilde götüreceğimi düşünüyorum. Alacağımız oy oranının daha fazla olması için çalışacağım” dedi.
Yigen, 'Adayım' dedi!
Diğer yandan Yigen’in adaylığını açıkladığı basın toplantısına İl Başkanı Sebati Ataman’ın yanı sıra partili Kocasinan, Melikgazi ve Talas belediye meclis üyeleri de katıldı.