Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi yaşandı

Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi yaşandı

Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi yaşandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi yaşandı. Kocasinan, Develi, Tomarza, Felahiye ve Yahyalı İilçe Başkanları istifa etti.
Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, istifa nedenini olarak İl Başkanı Önder Narin'i hedef göstererek, "Önder Narin, sen beni iki defa görevden almak istedin ama gücün yetmedi, ama ben senin gibi Milli Görüş cizgisine uymayan biriyle çalışmak istemediğim için kendim istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. 
Kılınç,"Yapabileceğimiz sözleri vermek, verdiğimiz sözleri de yerine getirmek için; Yeniden Refah Partisi çatısı altında buluşmanın onurunu bu güne kadar şerefle taşıdık ve bundan sonrada taşıma gayreti içerisinde olacağız. Lakin Üzülerek belirtmek isteriz ki; Kayseri il baskani Önder Narin ile bir türlü uyum içerisinde hareket edemediğimizden ve aynı doğrulardan bir araya gelemediğizden dolayı, Yeniden Refah Partisi Kocasinan, Develi, Tomarza, Yahyali, Felahiye; İlçe Teşkilat yönetimleri, Gençlik kolları, Hanim kolları ve mahalle başkanları olmak üzere bütün ilçe teşkilatları olarak görevlerimizden istifa ediyoruz. İstifa ile alkali detaylari önümüzdeki günlerde toplu bir şekilde basin açiklamasi ile kamuoyuyla paylaşacağız. Saygilarimizla…." diye istifa ettiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi yaşandı