Yeniden Refah Partisi adayı: Diğer partilerin listesinde liyakatli insan yok!

Yeniden Refah Partisi (YRP) adayları mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Partinin Milletvekili adaylarından Önder Narin, 'Yer sofrasını seçimden seçime kullanan siyasiler gibi değil, hala baba ocağında yer sofrası ile soba yakan birisiyim' şeklinde konuştu. 

Yeniden Refah Partisi adayı: Diğer partilerin listesinde liyakatli insan yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Milletvekili adayları Mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında adaylar,  bu kez de Turan Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Turan’da düzenlenen salon toplantısına; partinin İl Başkanı Mustafa Kınış, Milletvekili Adayları; Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rızvan, Selver Boztaş, Adem Kahveci, Cengiz Gençtürk, Gökhan Duman, Yusuf Adıyaman, Turan Mahalle Muhtarı Hasan Soykan, İl Kadın Kolları Üyeleri ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Turan ziyaretlerinde vatandaşlar seslenen İl Başkanı Mustafa Kınış, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletti.  Milletvekili Adayı Ercan Aras da konuşmasında 30 yıldır partilerin milletvekili adaylarına bakıldığı zaman tarım ve hayvancılık ile uğraşan üreticinin yer almadığını savuncu. 

Tarım ve hayvancılık sektörünün önemine dikkat çeken Aras, “Yüzölçümü olarak Kayseri’nin yüzde 95’i tarım ve hayvancılık ile uğraşıyor. Seçime giren partilerin listesine baktığımızda hiç birinde üretici yer almıyor. Adaylar hep doktor, mühendis ve avukat mı olacak? Listelerde hep eş dost akraba mı yer alacak? Diğer partilerin listesinde liyakatli insan yok. Sektörün temsilcisi olarak bir Yeniden Refah Partisi’nin listesinde bizler varız” dedi.  

Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakında neden yer aldıklarını anlatan Aras, “Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek için TBMM’de Yeniden Refah Partisi’nin ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın olması lazım” diye konuştu.  Seçilmeleri takdirde tarım ve hayvancılığı kurtarmak için projelerinin hazır olduğunu belirten Aras, “Biz projeler ile meclise geliyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi adayı: Diğer partilerin listesinde liyakatli insan yok!

Milletvekili adayı Önder Narin, ise konuşmasında Turan’a ve mahallenin takımı olan Turan Spor Kulübüne seçilmeleri takdirde yürekten her türlü desteği vereceklerini söyledi. Narin, "Yer sofrasını seçimden seçime kullanan siyasiler gibi değil, hala baba ocağında yer sofrası ile soba yakan birisiyim" şeklinde konuştu. 

“Çocuklarımızın geleceği için, işçimizin, esnafımızın geleceği için bizler siyasete başladık” diyen Narin, "Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi'dir" dedi. 

Konuşmasında Millet İttifakını sert bir dille eleştiren Narin, şunları kaydetti:  14 Mayıs’ta mecliste yer alırsak, Yeniden Refah Partisi hiçbir zaman yanlışın yanında saf tutmayacak. Kayseri ve ülke genelinde bir projede haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik varsa buna hiçbir zaman onay vermeyecek. Ama vatandaşımızın yararına, faydasına olan ne varsa buna da sonuna kadar destek verecek. Şunun da altını çizelim, Kayseri’ye gelmeyen bütün hizmetlerinde takipçisi bizler olacağız. Artık köylünün ikinci sınıf insan muamelesi görmesine de bizler müsaade etmeyeceğiz.