Yeniden Refah'ın adayı konuştu: Film daha bitmedi, yeni başlıyor…

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Milletvekili adayı Önder Narin, 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi. Narin, 'Bu seçimin tartışmasız galibi Yeniden Refah Partisidir. Kayseri'de para gücü olmadan Allah rızası için çalışarak yüksek bir oy oranı almıştır' dedi.

Yeniden Refah'ın adayı konuştu: Film daha bitmedi, yeni başlıyor…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Milletvekili adayı Önder Narin, 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi.

Narin, “Bu seçimin tartışmasız galibi Yeniden Refah Partisidir. Kayseri’de para gücü olmadan Allah rızası için çalışarak yüksek bir oy oranı almıştır” dedi. Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Önder Narin, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Narin, “Film bitmedi, film yeni başlıyor” diye konuştu.

KAYSERİ’DE PARA GÜCÜ OLMADAN ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK
“Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatımız bundan sonra daha da güçlü bir şekilde çalışmaya devam edecektir” diyen Narin, şu ifadeleri kullandı: Bu seçimin tartışmasız galibi Yeniden Refah Partisidir. Kayseri’de para gücü olmadan Allah rızası için çalışarak, yüksek bir oy oranı almıştır. Türkiye'de ilk seçimi olmasına rağmen 5 milletvekili almıştır. Film bitmedi, film daha yeni başlıyor. Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatımız bundan sonra daha da güçlü bir şekilde çalışmaya devam edecektir. Kayseri, Yeniden Refah Partisi artık her seçimin tartışmasız alternatifi olmuştur. Erbakan hocamızın dediği gibi kaybeden Yeniden Refah Partisi’ne oy vermeyenler olmuştur. Bu seçim sürecinde benimle gece gündüz demeden çalışarak , bu başarıyı elde eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Yeniden Refah'ın adayı konuştu: Film daha bitmedi, yeni başlıyor…