Yeniden ittifak sinyali!

Yeniden ittifak sinyali!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı siyasette AK Parti ile MHP yeniden ittifak yapacak mı?  İşte bu soru cevabını ararken iki lider bir araya geldi.

 Yerel seçimlerde AK Parti ve MHP yeniden ittifak mı yapacak? İki taraf  bir süre önce yaptıkları açıklamalarla ittifak yapılmayacağını ve herkesin kendi yoluna gideceğini belirtmişti. Ancak  Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yine bir araya geldi. Gündem 31 Mart yerel seçimleriydi. Görüşme yaklaşık 55 dakika sürdü. Erdoğan ile Bahçeli, son görüşmelerini 16 Ekim'de gerçekleştirmişti. Basına kapalı kabulde iki liderin ittifak konusunda anlaşıp, anlaşmadıkları ya da yerel seçimlerde nasıl hareket edecekleri merak konusu oldu.

“OLUMLU NOKTADAYIZ”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüşmesi sonrasında yaptığı açıklamada, "Önemli ve verimli bir görüşme yapıldı. Yerel seçimdeki iş birliğiyle ilgili son derece olumlu noktadayız." dedi. Çelik, liderlerin tekrar bir araya geleceğini de söyledi.