'Yeniden Diriliş Grubu' adı altında seçimde aday oldular!

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi 48'inci Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapılacak. Mehmet Akif Yazar ve ekibi seçimlere 'Yeniden Diriliş Grubu' adı altında gireceklerini duyurdu.

'Yeniden Diriliş Grubu' adı altında seçimde aday oldular!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“Yeniden Diriliş Grubu” adı altında yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kayseri Şubesi'nin 12 Aralık 2021 tarihinde yapılacak seçimlerine Yeniden Diriliş Grubu olarak adaylığımızı açıklıyoruz. Yeniden Diriliş Grubu sloganımızla; hedefimizin sadece heyecanı ve üretkenliğini yitirmiş Kayseri Ziraat Mühendisleri Odası yönetimini değiştirmek değil, Özellikle, Kayseri Tarımının ve bu sektöre hizmet eden Tarladan Sofraya kadar olan tüm zincire hizmet sunmak olacaktır.
İlimiz tarımını daha ileriye taşımak ve hizmet etmek için Kayseri Ziraat Mühendisleri Odası Yönetimine aday olarak işe başlıyoruz. Sektörümüzün ve İlimiz tarımının ihtiyaçları doğrultusunda teknik ve sürdürülebilir çalışmalarla örnek ve önder olacak çalışmalara imza atmak için değişimin olması gerektiğine inanıyoruz. İlkeli duruş ve yönetim sorumluluğunu taşıyan Ziraat Mühendislerinin de artık dinamik, konularında uzman ve tecrübeli olduğu kadar üretken üyelerine bayrağı devretme vakti geldiğine inanıyoruz. Bu çerçevede değişim zamanının geldiğine inanan arkadaşlarımızla birlikte gelecek hedeflerimizi ve çizgimizi oluşturmak amacıyla halka hizmeti hakka hizmet olarak bilen ve uygulayan arkadaşlarımızla yola çıkmış bulunmaktayız. Özelde Kayseri tarımı ve çiftçisi genelde ülkemiz tarım ve çiftçisine hizmet için çıktığımız bu yolda tüm bilgi ve birikimimizle çiftçilerimizin yanında olacağız. Yeniden Diriliş Grubu olarak meslektaşlarımızın yaşadığı tüm sorunların farkında olduğumuzu ve bu konuda yasalar çerçevesinde elimizden gelen her şeyi yapmaya ve her platformda yaşanan sıkıntıları paylaşmaya ve takipçisi olmaya kararlı ve azimliyiz. Sektörde faaliyet gösteren kurumlarla iletişime geçerek Tarladan Sofraya olan zincirin tüm halkalarıyla birlikteliğimizi, bilgi ve birikimimizi aktarmayı sürdüreceğiz. Yeniden Diriliş Grubu olarak başlattığımız bu hareketin öncelikle Meslektaşlarımıza, Kayseri tarım sektörüne ve tarımsal ve hayvansal üretimin içinde bulunan tüm üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Kayseri Ziraat Mühendisleri Odası Yeniden Diriliş Grubu adına Yönetim Kurulu Adayları:
1. Mehmet Akif YAZAR
2. Hüseyin ALİN
3. Sadık GENÇ
4. Prof. Dr. Ali ÜNLÜKARA
5. Osman ERAKBIYIK
6. Ahmet ERARSLAN
7. Sacid ŞENOCAK