Yeni yol haritası için buluştular

Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan Başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü 2023 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yeni yol haritası için buluştular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısında,  başkanlar, başkan yardımcıları, Kayseri’de hizmet sunan kamu hastanelerinin başhekimleri ve ilçe sağlık müdürleri katıldı.

Yeni yol haritası için buluştular

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Erşan; “Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü olarak sağlık kuruluşlarımızda vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunabilmek adına, verimli, etkin, düzenli ve kaliteli hizmet vermek zorundayız. Bugünde gerek hastane verilerimiz olsun gerekse cihaz ve personel verilerimiz olsun sağlık hizmetimizdeki tüm parametleri 2022 verilerimiz ile kıyaslayarak, 2023 yılının ilk 9 ayında ne kadar yol kat ettiğimizi değerlendirip ilerisi için yol haritası çıkartacağız. Verimli bir toplantı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Yeni yol haritası için buluştular

Açış konuşmasının ardından başlayan toplantıda, 2022 yılı ve 2023 yılının ilk 9 ayı karşılaştırılarak, il merkezi ve ilçelerimizde sunulan poliklinik sayıları, acil servis müracaatları, görüntüleme hizmetleri, ameliyat sayıları, yatan hasta sayıları, doğum oranları, temel sağlık göstergeleri ve hastanelerin genel işleyişleri gibi birçok farklı konu, sunum eşliğinde değerlendirilerek istişarelerde bulunuldu. 2024 yılı planlamalarının da yapıldığı toplantı, görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

Yeni yol haritası için buluştular