Yeni Vali: Kayseri'de görmeye sabırsızlanıyorum, çok merak ediyorum' dediği ilk yere gitti

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'de göreve başladığında görmek istediği yerler arasında ilk o bölgeyi saymıştı...

Yeni Vali: Kayseri'de görmeye sabırsızlanıyorum, çok merak ediyorum' dediği ilk yere gitti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin çiçeği burnunda yeni Valisi Gökmen Çiçek, 18 Mayıs’ta göreve başladığı kentte dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Valilik binası önündeki karşılamada, “Beni sokaklarda, halkın içinde göreceksiniz” diyen Vali Çiçek, ayrıca Kayseri’de görmek için sabırsızlandığını dile getirdiği yerleri de saymıştı.

VALİ, GÖREVE BAŞLADIĞINDA “SOĞANLI VADİSİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM” DEMİŞTİ
Vali Çiçek, bu yerler arasında ilk olarak Soğanlı Vadisi’ni sayarak, “O şeyi çok merak ediyorum. Balon uçuşlarını başkanımızın başlattığı Soğanlı Vadisini çok merak ediyorum. Resimlerini falan da gördüm” ifadelerini kullanmıştı. Vali Kayseri’de “Görmeye sabırsızlanıyorum” dediği Soğanlı Vadisi’ne giderek incelemelerde bulundu.  Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Soğanlı Örenyeri’nde beraberindekilerle birlikte hem inceleme yaptı, hem de bölge hakkında bilgi aldı. Yeşilhisar ilçesinde bulunan ve Roma döneminden itibaren yerleşim sahası olarak kullanılan Soğanlı Vadisi'ni gezen Vali Çiçek’in Bizans döneminden kalma kiliseler ile bölgenin genel coğrafi manzarasını çok beğendiği belirtildi.

ELE VEREREK BURAYI CANLANDIRACAĞIZ
Vali Çiçek, ziyaretleriyle ilgili olarak, “Kayseri muhteşem bir tarihin üzerinde duruyor. Bugün de soğanlı vadisindeydik. Binlerce yıllık tarih huzurlu bir coğrafya da ziyaretçilerini bekliyor. Kayseri Büyükşehir Başkanlığımızla el ele vererek burayı canlandıracağız. Soğanlı Vadi'si ihtişamlı günlerine geri dönecek” ifadelerini kullandı.

Yeni Vali Çiçek Kayseri'ye geldi! Dikkat çeken açıklamalar