Yeni terminal yapılıyor!

Yeni terminal yapımı için çalışmalar başladı. Kayseri'nin Yahyalı İlçesinde Belediye Başkanı Esat Öztürk, işletmecilerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yeni terminal yapılıyor!

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yeni terminal yapımına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmalarla ilgili olarak Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede faaliyet gösteren minibüs işletmecileri ile bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulundu. Öztürk ve katılımcılar yapılacak çalışmaları masaya yatırldı. 
Yeni terminal yapılıyor!ULAŞIMDAKİ OLUMSUZLUKLAR KONUŞULDU!
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yeni Terminal yeri ve ulaşım sorunlarını istişaret ettik" diye konuştu. Diğer yandan Yahyalı'daki toplantıya Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Mehmet Canbulut da katıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Esat Öztürk, Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Mehmet Canbulut ve Yahyalı Minibüs işletmecileri ile birlikte yeni terminal yerinin istişare edildiği, ulaşımda yaşanan olumlu ve olumsuz durumların konuşulduğu bir toplantı düzenledi" denildi. 

Yeni terminal yapılıyor!ULAŞIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yahyalı'da yol çalışmaları da devam ediyor. Belediyedenyapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Belediyemiz tarafından ilçemizdeki cadde ve sokaklardaki asfalt hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda Kuzboyacılı Sokak ve Emniyet Caddesinde asfalt sökümüne başlandı.  Belediyemiz tarafından Fevziçakmak Mahallesi ve Camikebir Mahallesi sınırları içinde yer alan Dağbalı yolunda  da asfalt sökümü başladı.
Yeni terminal yapılıyor!