Yeni Terminal Binası yarın incelenecek, açılıyor mu!

TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar yeni terminal binasında incelemelerde bulunacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Yeni Terminal Binası yarın incelenecek, açılıyor mu!

29. Genelkurmay Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ilk Millî Savunma Bakanı, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Havalimanı Yeni Terminal Binasında incelemelerde bulunacak. 

Yeni Terminal Binası yarın incelenecek, açılıyor mu!

TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Havalimanı Yeni Terminal Binasında yarın saat 11:30’da incelemelerde bulunacak.

18 park pozisyona çıkacak

Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binasının hizzmete açılmasıyla beraber kapalı alan toplamda 90 bin metrekare kapalı tesis hizmete açılacak. Uçak sayısı 9 park pozisyonundan 18 park pozisyonuna çıkacak. Yeni terminal binasında 6 yolcu köprüsü sayesinde yolcular yeni iç ve dış hatlar terminal binasına kesintisiz bir şekilde ulaşabilecek.

Elitaş, 'Hulusi Akar Bey'in katkısı büyük'

Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binasını geçtiğimiz aylarda AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'da ziyaret ederek; "Kayseri’miz gerçekten özelliği olan bir vilayet. Bütün katkı sağlayan, emek veren valilerimiz olsun, buradaki hava meydanının komutanları olsun, askeri mekânlar olsun. Biz buranın haftada bir uçak kalktığı dönemi, şu yandaki binanın nasıl yapıldığını, Kayseri Sanayi Odası’nın, Organize Sanayi Bölgesi’nin haftada iki uçak çıkarılması için ‘boş koltukları biz ödüyoruz’ diyerek bir fedakârlıkta bulunmasını ama bugün bu noktaya geldiğimizde arazinin teslim alınması, büyütülmesi konusunda çok büyük gayretlerin olduğu, en sonunda da Genelkurmay Başkanımız daha sonra Milli Savunma Bakanımız, şimdi de Kayseri Milletvekilimiz Hulusi Akar Bey’in Genel Kurmay Başkanlığı döneminde bu arazinin alınmasına yaptığı büyük katkı, hem Büyükkılıç’ın hem dönemin Belediye Başkanı Özhaseki’nin, onların da planlama konusunda büyük ortaya çıkardığı gayretler, milletvekili arkadaşlarımızın yaptığı birliktelik, valimiz” diyerek birlik ve dayanışma olduğu sürece başarılamayacak bir şey olmadığını dile getirmişti.

Yeni Terminal Binası yarın incelenecek, açılıyor mu!

AK Parti İl Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Hulusi Akar, İl Başkanımız Fatih Üzüm, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız yarın (9 Ocak Salı )saat 11:30'da Havalimanı Yeni Terminal Binasında incelemelerde bulunacaktır.”

Yeni Terminal Binası yarın incelenecek, açılıyor mu!Yeni Terminal Binası yarın incelenecek, açılıyor mu!