Yeni müdür iftardan sahura personelle bir arada

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Emniyet Müdürü Atanur Aydın, personelle iftar yapıp, sahura kadar polis merkezi amirliklerini ziyaret ederek, personelle bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Yeni müdür iftardan sahura personelle bir arada
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’ye ataması yapılarak, göreve başlayan Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın yoğun çalışma temposu dikkat çekiyor. Bir yanda kendisine hayırlı olsun ziyaretlerine gelenleri ağırlayan Aydın, diğer yanda da sık sık personelle bir araya geliyor.

Yeni müdür iftardan sahura personelle bir arada

Geçtiğimiz gün polis merkez amirliklerini ziyaret ederek, personelle bir araya gelen Aydın dün de önce Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek iftar yaptı. Aydın sonrasında ise; Argıncık Şehit Hakan YILMAZ Polis Merkezi Amirliğini Talas İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Talas Şehit Resul Erdal AYDEMİR Polis Merkez Amirliğini; Yenişehir Şehit Nuri YAZANEL Polis Merkezi Amirliğini; Reşat VURAL Polis Merkezi Amirliğini;  Erkilet Şehit İlhan ODABAŞI Polis Merkezi Amirliğini ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Aydın personele başarılı ve özverili çalışmalarından dolay teşekkür etti.