Yeni Müdür hızlı başladı! Çarşıya denetime çıktı...

Kayseri'de dün göreve başlayan yeni Müdür önce birim amirlerini toplandı, ardından kentte denetime çıktı. Yeni Müdür görevine hızlı başladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yeni Müdür hızlı başladı! Çarşıya denetime çıktı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de dün göreve başlayan Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, hızlı çıktı. Müdürü önce kurumda birim amirleri ile toplantı yaptı, ardından da çarşı pazar denetimine çıktı. 

Müdür Bülent Saklav, başkanlığında Tarım ve Orman Müdürlüğünde ilk toplantı gerçekleştirildi. İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılım sağladığı toplantıda İl Müdürlüğü faaliyetleri ve yapılacak çalışmalar hakkında istişareler yapıldığı öğrenildi.

Yeni Müdür hızlı çıktı! Çarşıya denetime çıktı...

Kayseri'ye, Aksaray'dan gelen ve dün itibariyle de koltuğuna oturarak çalışmalarına başlayan Bülent Saklav, toplantıların ardındna bu kez de çarşı pazarda denetime çıktrı. Yeni Müdürü balık denetimi yaptı. 
Yeni Müdür hızlı çıktı! Çarşıya denetime çıktı...

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan balıkların karaya çıkış noktaları, perakende satış yerleri, balık halleri, soğuk hava depoları ve yol güzergâhlarındaki denetimlere İl Müdürümüz Bülent Saklav katıldılar. Denetimler 29 Eylül Cuma günü gece yarısına kadar devam edecektir. Vatandaşlarımız ihbarlarını İl/İlçe Müdürlüklerimize iletebilirler.
Yeni Müdür hızlı çıktı! Çarşıya denetime çıktı...

Yeni Müdür hızlı çıktı! Çarşıya denetime çıktı...Yeni Müdür hızlı çıktı! Çarşıya denetime çıktı...