Yeni Müdür'e hayırlı olsun ziyareti

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, misafirlerini makamında konuk etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yeni Müdür'e hayırlı olsun ziyareti

2 Mart 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, makamında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.

Yeni Müdür'e hayırlı olsun ziyareti

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Meclis Başkanı Abidin Özkaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdullah Oğuzbaş, Ahmet Gümüşçü, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sarıalp, İrfan Püsküllü ve Lütfü Çarşıbaşı, Kayseri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz, Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir, Gazi Soner Atasever ile Şehit babaları Aslan Polat ve Osman Delibaş, Emekli Emniyet Müdürleri Sami Ekim ve Cihat Mailoğlu, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Sanayi Şube Müdürü Emre Altunhan, Vakıfbank Merkez Şube Müdürü Kenan Ünalmış hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Yeni Müdür'e hayırlı olsun ziyareti