Yeni Kızılay Şube Başkanı'na Akar'dan ziyaret!
TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar tarafından Türk Kızılay Kayseri İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirildi. Akar, Yeni Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Mükremin Çepni'ye başarılar diledi.
TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ile birlikte Türk Kızılay Kayseri İl Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı görevinden Kızılay Merkezi tarafından alınan Cafer Beydilli yerine gelen Mükremin Çepni’nin misafirliğinde ağırlanan AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar gerçekleştirdiği ziyaret için resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Hulusi Akar paylaşım yaptı
Akar yaptığı paylaşımda, “Türk Kızılay Kayseri İl Başkanlığı Zor zamanda uzanan el, Dar zamanda büyüyen umut, Gönüller arasında kurulan köprü… Mükremin Çepni ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İyiliği, dayanışmayı ve yardımlaşmayı büyüten Türk Kızılay Kayseri Şubemizin; Yeni döneminde, Başkan Mükremin Çepni ve kıymetli yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.” İfadelerini kullanarak başarılar diledi.
Okandan da başarılar diledi
Ziyarete katılım gösteren isimlerin içerisinde olan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Okandan paylaşımında hayırlı olsun ziyareti hakkında “Türk Kızılay Kayseri İl Merkezi Başkanlığı görevine atanan Mükremin Çepni’ye, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Sayın Hulusi Akar ve Milletvekilimiz Sayın Ayşe Böhürler ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kızılay’ımızın Kayseri’mizde yürüttüğü kıymetli çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Yeni görevinde Mükremin Çepni’ye başarılar diliyor, şehrimize ve Kızılay’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın.” diyerek Yeni Kızılay Kayseri Şube Başkanı’na başarılar diledi.

