Yeni hocayı değil, ama yeni formaları tanıttılar!

Kayserispor'da yeni sezonda görev yapacak yeni teknik direktörün tanıtımı yapılamadı, ama yeni sezon formaları görücüye çıktı.

Yeni hocayı değil, ama yeni formaları tanıttılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da 2022-2023 yani yeni sezon formaları görücüye çıktı. 
Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada yeni sezon formaları şu ifadelerle tanıtıldı:

2022-2023 sezonunda takımımızla özdeşleşen çubuklu formaya sizlerden gelen yoğun talep üzerine; mücadelemizi ve şehrimizi simgelemek üzere Erciyesimizi de işledik.

2022-2023 sezonunda çubuklu formamızda olduğu gibi bu kez sarı ve kırmızı dokunuşlarla oluşturduğumuz siyah formamız Erciyes figürü ile takımımızın alternatif formalarından biri olacak.

 2022-2023 sezonunda çubuklu ve siyah formamızın yanında gönüllü olarak KADES'e destek verdiğimiz sarı forma takımımızın alternatif formalarından biri olacak. 

ÇOK DAHA ÖNEMLİ KONULAR VAR! GÜNDEM DEĞİŞTİRME...

Bazı taraftarlar kulüpte yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, forma paylaşımlarını gündem değiştirme olarak değerlendirerek, "Kayserispor Kulübü sadece gündem değiştirmek için forma tasarımı paylaşıyor
Çok daha önemli konular varken maalesef bunlar Olsa da olur olmasa da olur" ifadeleri kullanıldı. Bazı taraftarlarda hoca bilmecesine dikkat çekerek, "Hoca ne oldu?" diye sordu.