Yeni başkan ilk mesajında bakın ne istedi!

Sarız'ın yeni Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ilk mesajını yayınladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yeni başkan ilk mesajında bakın ne istedi!

31 Mart Mahalli Genel Seçimlerinde Sarız Belediye Başkanlığında Cumhur İttifakının adayı mevcut Başkan Baki Bayrak ile CHP’nin adayı Ömer Faruk Eroğlu yarışmıştı. Eroğlu toplam oyların yüzde 45.93’nü 3 bin 602 oy alarak Sarız’ın yeni belediye başkanı seçilmişti.

Sarız’ın yeni Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ilk mesajını yayınladı. Seçim sürecinde destek olan Sarızlılara teşekkür eden yeni Başkan Eroğlu şahsi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelerde bulundu; “Kıymetli Sarızlı hemşehrilerim; seçim süresince bizlere desteklerini esirgemeyen dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tebrik için hediye göndermek isteyenlerden istirhamım hediye göndermemeleridir.

Ramazan dolayısıyla bir ihtiyaç sahibine hediye göndermeleri daha makbul olacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkürlerimi sunar, tüm hemşehrilerime selam, saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde biz bir aileyiz” dedi.
Diğer yandan Başkan Ömer Faruk Eroğlu yarın evinde iftar yemeği vereceğini belirterek tüm hemşehrilerini davet etti.

Yeni başkan ilk mesajında bakın ne istedi!