Yemliha'da, tarım, hibe, destek ve GES toplantısı...

Yemliha Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, bölge çiftçilerine yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yemliha Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Armada Gıda ve Orbis Danışmanlık İşbirliği İle 'Sözleşmeli Tarım, Hibe-Destek ve GES' bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yemliha'da, tarım, hibe, destek ve GES toplantısı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yemliha’da “Sözleşmeli Tarım” ve “Tarımsal Destekler” toplantısı yapıldı.  Toplantıda konuşan Yemliha Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bekir Yamula, başta Yemliha çiftçisi olmak üzere Mahzemin, Ebiç, Yuvalı, Düver ve diğer bölge çiftçilerinin gelir düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. 
Yemliha'da, tarım, hibe, destek ve GES toplantısı...
Başkan Yamula, bu sene bölgedeki çiftçilere yönelik başta pancar, domates, biber ve diğer ürünler için sözleşmeli tarım uygulamasının başlayacağını dile getirdi. Yamula, çiftçileri bu vesile ile ürettikleri ürünleri değerinde satacaklarını ve böylece gelirlerin artacağını söyledi. Başkan Bekir Yamula, toplantıda çiftçilere hibe ve destek konusunda uzmanlar tarafından sunum eşliğinde bilgi verileceğini de belirtti. Yamula, “Bu toplantılarla amacımız çiftçilerimizi bilgilendirmek ve devlet desteklerinden faydalanmalarını sağlamaktır. Ayrıca toplantıda uzmanlar Güneş Enerji Santralleri yani GES hakkında çiftçilerimizi bilgilendirecek. Bu çerçeve de yanımızda olan, destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Yemliha'da, tarım, hibe, destek ve GES toplantısı...
Diğer yandan toplantıya, Yemliha Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yamula’nın yanı sıra , Başkan Yardımcısı Yusuf Türkan, Armada Gıda Temsilcisi Yüksek Ziraat Mühendisi Bahadır Ünsal, ORBİS danışmanları Zeynep Erasalan ve Mustafa Küçük, Yemliha Mahallesi Muhtarı Ömer Topal, Mahzemin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sevinç, Elmalı Mahalle Muhtarı Mevlüt Soysal, Dadağı Mahalle Muhtarı Ahmet Çetin, Yemliha Mahallesi AK Parti Temsilcisi Şevket Basut ve çiftçiler katıldı. 
Yemliha'da, tarım, hibe, destek ve GES toplantısı...Yemliha'da, tarım, hibe, destek ve GES toplantısı...