Yemek, uyku saati, gezi, tiyatro! Sonuçlar açıklandı, Kayseri'de şanslı çocuklar belli oldu

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) çalışanlarının merakla beklediği sonuçlar açıklandı. Eğitim Merkezine kayıt hakkı kazanan çocukların listesi Rektörlük tarafından açıklandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yemek, uyku saati, gezi, tiyatro! Sonuçlar açıklandı, Kayseri'de şanslı çocuklar belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) merakla beklenen sonuçlar açıklandı. Daha önce yapılan çalışmayla Erciyes Üniversitesi'ndeki 2 kreş 'Eğitim Merkezi' adıyla tek çatıda toplanmıştı. Bu kapsamda yapımı bir süre önce tamamlanan ve faaliyete geçen Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi başvuruları 16 Ocak 2024 tarihinde sona ermişti. Başvuruların belirlenen puanlama sistemine göre kabul edildiği eğitim merkezinde sonuçlar açıklandı. 

Anne ve babanın kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştıkları süre, Anne ve Babanın her ikisinin de ERÜ’de çalışıyor olması, ERÜ’ de çalışan Anne veya Babanın eşinin vefat etmiş olması veya çocuklarının bakımını yapamayacak engelinin olması ve ailede başka engelli çocuğun olması hali, ERÜ’ de çalışan Anne ve Babanın boşanmış olması hali, Anne ERÜ’ de çalışıyor, Baba başka kurumda çalışıyorsa gibi bir çok kriter puanlamaya tabii tuyulmuştu. 

Yemek, uyku saati, gezi, tiyatro! Sonuçlar açıklandı, Kayseri'de şanslı çocuklar belli oldu

Yemek, uyku saati, gezi, tiyatro...

Çocuk Eğitim Merkezi sunduğu imkanlar nedeniyle ilgi görüyor. Okulda çocuklara Diyetisyenlerce hazırlanan sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı veriliyor. Belirlenen mönüler ev tipi mutfaklarda günlük olarak aşçılar tarafından hazırlanıyor. Eğitimin zenginleştirilmesi için gezi, tiyatro gibi etkinlikler de düzenleniyor. Okulda aynı zamanda uyku saati de var. 

Eğitim ne zaman başlayacak! Aylık ücret ne kadar?

2023- 2024 eğitim- öğretim yılı 2'nci dönemine yeni kayıt yaptıran öğrenciler, 15 Şubat 2024’de eğitime başlayacak. ERÜ Çocuk Eğitim Merkezleri aylık ücretleri Erciyes Üniversitesi Yönetim Kurulu tarafından belirleniyor. 2024 yılı Şubat ayı için aylık ücret ise 2 bin 750 TL.  Çocuk Eğitim Merkezi’ne 2019, 2020 ve 2021 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul ediliyor. 

Yemek, uyku saati, gezi, tiyatro! Sonuçlar açıklandı, Kayseri'de şanslı çocuklar belli oldu

Velilerle sözleşme imzalanacak

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada Üniversite personel çocuklarına hizmet veren Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi başvurularının başladığı ve 16 Ocak 2024 tarihine kadar yapılabileceği belirtildi. Başvuru hakkı kazanan velilerle, “Okul Öncesi Veli Sözleşmesi de” imzalanacak. Ara dönem olması sebebiyle yeni sınıf açılmayacak.

2024 Yılı Ocak ayı Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi müracaat sonuçları açıklandı

Erciyes Üniversitesinden yapılan açıklamada kayıt süreciyle ilgili şu ifadeler kullanıldı: Üniversitemiz Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezine kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 29 Ocak – 02 Şubat 2024 tarihleri arasında merkezlerimizce kabul edilecektir. Kayıt için istenilen belgelerin eksiksiz olarak getirilmesi gerekmektedir. Kayıtları yapılan öğrenciler 15 ŞUBAT 2024 tarihinde Çocuk Eğitim Merkezine başlayabilecektir.

Kayıt tarihinde kayıt yaptırmayanlar ve kayıt hakkından vazgeçen başvuru sahipleri yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır.

Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi ücretlerinde peşin uygulama yapılmaktadır. Kaydını yaptıran velilerimizden 15 Şubat 2024 – 14 Mart 2024 tarihindeki maaşlarından 4950 TL ücret kesintisi yapılacaktır. Kendi isteğiyle Çocuk Eğitim Merkezlerinden kaydını alanlar için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

• Sağlık Raporu (Raporun ERÜ Çocuk Hastanesinden alınması gerekmektedir.)

• 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
• Aşı Kartı Fotokopisi

• Velinin Mutemet Onaylı “Maaş Bordrosu”

• Velinin maaş hesabına ait iban numarasını gösterir “Hesap Bildirim Cetveli”

• Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi Okul Öncesi Veli Kayıt Sözleşmesi ve eklerinin doldurularak imzalı bir şekilde getirilmesi (“Okul öncesi veli kayıt sözleşmesi” ve “Ek 3 bulaşıcı –ateşli hastalıkların tespit ve tecridi konulu bilgilendirme ve onam formu” ikişer nüsha olarak teslim edilmesi gerekmektedir.)

Erciyes Üniversitesi Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezine Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin İhtiyaç Listesi

• 2 adet iç çamaşır takımı

• 2 adet çorap

• 1 adet sınıfta giymesi için altı kaymayan cırt cırtlı ev patiği

• 1adet pijama takımı ( 2020 ve 2021 doğumlu öğrencilerimiz için)

• 2 adet yedek kıyafet takımı İstenilen kırtasiye malzemelerinin listesi daha sonra sınıf öğretmeni tarafından verilecektir

NOT: İstenilen malzemelerin çocuğunuzun adı- soyadı yazan etiketli şekilde çanta içinde getirilmesi rica olunur.

Müracaat sonuçları için TIKLAYIN