Yazar Neşe Koçak, 3'üncü kitabını tanıttı!

Heykeltıraş, seramik sanatçısı ve yazar Neşe Koçak, üçüncü kitabı 'Gölgedeki Yüzleri' tanıttı.  Okuyucuları ile de bu vesile ile bir araya gelen Koçak, kitabını imzalarken, aynı zamanda dördüncü kitabının da müjdesini verdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yazar Neşe Koçak, 3'üncü kitabını tanıttı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaklaşık üç yıldır kitap üzerinde çalışmalar yaptığını ifade eden Yazar Neşe Koçak, tanıtım programında kitap çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koçak, “Kolay olmadı. Çok kaynak taradım, tezlere baktım. Onların yazdıkları mektuplara baktım. Günlükleri okudum, karıştırdım ve onların dünyasında yaşamaya çalıştım. Onlar gibi düşünmeye çalıştım” dedi.
Koçak, dördüncü kitaba yönelik de çalışmalara başladığını dile getirerek,  “4’üncü kitap da muhtemelen gezi yazıları, seyahat yazıları olacak. Onların yarısı var zaten. Diğer yarısını da tamamlayınca  bilgi vereceğiz” diye konuştu.

Neşe Koçak kimdir?

Heykeltıraş, seramik sanatçısı ve yazar Neşe Koçak Diyarbakır’da doğdu. Lisans eğitimini, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü (2006) ile Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümünde (2016) tamamladı. Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünde yüksek lisans yaptı (2009). Yazarlığı ve heykel çalışmalarını birlikte yürüten Koçak, çok sayıda karma sergiye katıldı, on kişisel sergi açtı. Çeşitli edebiyat ve sanat dergilerinde öyküleri ve plastik sanatlar temalı gezi yazıları yayımlanan yazarın 2014’te Müzikli Semtler isimli biyografi kitabı yayımlandı. Heykel çalışmalarına kendi atölyesinde devam eden ve plastik sanatlar eğitimi veren yazar ilk öykü kitabına Uygunsuzlar adını verdi...