Yavaş ve Karalar'dan CHP Pınarbaşı adayı Yağan'a destek!

CHP'nin yeniden aday olan Ankara ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanları CHP'nin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan destek verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yavaş ve Karalar'dan CHP Pınarbaşı adayı Yağan'a destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’nin yeniden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’a destek açıklaması yaptı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Kararlar, Pınarbaşı’nın şekli şemali değişsin diyerek, mesajında, ‘Memleketimizin güzel kenti Kayseri'nin güzel insanları. Pınarbaşı'nın adayı Deniz Yağan. Deniz, denizdeki dalga gibi, giderek dalgalarla hizmeti artıracak ve size iyi gelecek Deniz kardeşimize sahip çıkın. Ona oy verin. Pınarbaşı'nın şekli, şemali değişsin. Hepinize en güzel günler diliyorum’ ifadelerine yer verdi. 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş ise Yağan’ın projelerine destek vereceğini belirterek, ‘Ankara'dan Pınarbaşı'na selam ve sevgilerimi sunuyorum. Inşallah Deniz Başkan'ım seçildiğinde kendisine Pınarbaşı'nda gerçekleştirmek istediği projelerinde destek olacağız. Bu vesileyle de tekrar selam ve sevgilerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun’ dedi.