Yatırımcılara uyarı: Son gün 19 Nisan

Kırsal Kalkınma Yatırım Destek Programı'ndan yararlanmak isteyen ve başvurusunu yapan vatandaşlara dikkat çeken bir uyarı geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yatırımcılara uyarı: Son gün 19 Nisan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından finanse edilen, kırsal alanların ekonomik ve sosyal kalkınmasını sağlamaya yönelik hibelerle gerçek ve tüzel kişiler tarafından sermaye yatırımları yapılan Kırsal Kalkınma Yatırım Destek Programı‘na başvuran üreticiler için Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda hatalı evrakların düzeltilmesi işlemlerinin başladığına yer verildi. 

Bu çerçevede 14-19 Nisan arasından hatalı belge ve dokuman işlemleri düzeltilebilecek. 19 Nisan Cuma günü itibariyle sistem hatalı evrak düzeltmeye kapatılacak. 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle; 
“2023-2024 Dönemi Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında başvuru yapan yatırımcılarımızın hibedestek.tarimorman.gov.tr başvuru sisteminde yer alan kayıtlara göre hatalı olarak tespit edilen ekli listede yer alan hatalı belge ve/veya dokümanları 14.04.2024-19.04.2024 tarihleri arasında düzeltmeleri önemle duyurulur.
Hatalı belge ve doküman işlemlerinin düzeltilmesinde 2023/51 No.lu Tebliğ kapsamında yayımlanan uygulama esaslarında yer alan kriterler dikkate alınacaktır.
İlan edilen tarihler arasında düzeltme işlemleri gerçekleştirilmelidir. 19.04.2024 tarihinden sonra sistem hatalı evrak düzeltmeye kapatılacaktır.
Tespit edilen hatalı evraklar için ayrıca tebligat yapılmayacaktır.”


Yatırımcılara uyarı: Son gün 19 Nisan