Yarışmada 3. oldu! Başkan bisiklet hediye etti

Yarışmada üstün başarı gösteren gence Başkan Mehmet Cebbar'dan hediye. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yarışmada 3. oldu! Başkan bisiklet hediye etti

Millî Eğitim Bakanlığı ile Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen "Cinnah Genç Yazarlar Ödülü"; yarışmada Develi İlçesi Mustafa Asım Köksal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Batuhan Yıldırım, büyük bir başarı elde ederek 3. oldu. 

Yarışmada 3. oldu! Başkan bisiklet hediye etti

Okul Müdürü Orhan Boz, genç yazar Batuhan Yıldırım ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, genç yazar Batuhan Yıldırım'ı makamında ağırlayarak başarından dolayı tebrik etti. Başkan Mehmet Cabbar, öğrencinin gösterdiği üstün performansın gururlandırdığını belirterek, başarılarının devamını diledi.
Ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, genç yazar Batuhan Yıldırım’a tebrikin yanı sıra bisiklet hediye etti. 

Yarışmada 3. oldu! Başkan bisiklet hediye etti

Öte yandan Millî Eğitim Bakanlığı  ile Pakistan Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde; Türkiye ile Pakistan arasındaki eğitim ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve gençlerin her iki ülkeyi daha iyi tanımalarının sağlanması amacıyla düzenlenen "Cinnah Genç Yazarlar Ödülü" adlı kompozisyon yarışmasının bu yılki konusu "20. Yüzyılın İki Büyük Şairi: Muhammed İkbal ve Mehmet Akif" olmuştu.  

24 ilden 41 eserin katıldığı yarışmanın değerlendirmeleri sonucunda, 3 derece ve 3 mansiyon ödülü almaya hak kazanan toplam 6 eser seçilmişti.

Dereceye giren öğrenciler ise;

1. Mustafa Mert Tokgöz (İstanbul - Alibeyköy Anadolu Lisesi)

2. Büşra Karakoç (Çorum -Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi)

3. Batuhan Yıldırım (Kayseri -Mustafa Asım Anadolu İmam Hatip Lisesi)   

Mansiyon ödülü alan öğrenciler ise;

1. Tülay Şen (Eskişehir - Eti Sosyal Bilimler Lisesi)

2. Feride Ekin Karayel (Aydın -Özel Söke Sınav Koleji Fen Lisesi)

3. Cansu Dalga (İzmir -Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi)