Yapımcı Metin Uçakan Kayseri'de gençlerle buluştu

Yapımcı Metin Uçakan Kayseri'de gençlerle buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TRT’de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yapımcısı ve aynı zamanda genel yönetmeni Mesut Uçakan, Birlik Vakfı Kayseri Şubesi’nde gençlerle buluştu.
TRT’de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yapımcısı Mesut Uçakan, Birlik Vakfı Kayseri Şubesi’ni ziyaret etti ve gençlerle düzenlenen söyleşiye katıldı. Söyleşide konuşan Uçakan, Milli Türk Talebe Birliği’nin geçmişi hakkında bilgiler verdi. Uçakan, "Milli Türk Talebe Birliği’nde gençler hem fikir planında hem de hal noktasında çeşitli cemaatlerde ve dergahlarda inançlarını öğrenirlerdi ve müthiş bir donanımla sabırlı yürüyüş iktidara yol açtı" dedi.
Gençlere nasihatlerde bulunan Uçakan, "Sistem, kendisinin en büyük düşmanının her zaman İslam olduğunu bilmiştir ve İslam’ı toplumdan kaldırmanın çabaları başlamıştır. Resmi olarak hegemonyasını kurdukları ülkelerde medya üzerinden sürekli İslam’ı kötüleyerek bir savaş içerisine girmişlerdir. Gençlerin su savaşın farkına varması lazım. Bu savaşın en büyüğü de sanatta oluyor ama siz siyasette zannediyorsunuz" ifadelerini kullandı.