Yahyalı'ya çıkarma yapan CHP İl Başkanı Özer: Çok söz verilmiş, ama hiçbiri tutulmamış!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki partililer, Yahyalı ilçesine giderek, çıkan orman yangından dolayı hem vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti hem de köy ziyaretleriyle vatandaşları dinledi.

Yahyalı'ya çıkarma yapan CHP İl Başkanı Özer: Çok söz verilmiş, ama hiçbiri tutulmamış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin, Yahyalı ilçesine yönelik ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Ümit Özer, iktidarın her yerde olduğu gibi bu bölgenin insanlarına da sözler verdiğini ancak yıllardır verilen sözlerin 19 yıldır AKP tarafından tutulmadığını, vatandaşın her açıdan büyük sıkıntılarla karşı karşıya bırakıldığını savundu. Özer, “Milletvekilimiz Sayın Çetin Arık Yahyalı İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Acarbaş, Develi İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulut ve partililerimizle birlikte Yahyalı'dayız. Çavdaruşağı' nda halkımızla bir aradayız. Çıkan orman yangınından dolayı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi de ilettik. Samimiyetle bizleri karşılayan, Anadolu insanının mertliğini, hoşgörüsünü en güzel şekilde ortaya koyan, bu güzel insanlara teşekkür ediyoruz. Dertleri dinledik, verilen ama her yerde olduğu gibi burada da tutulmayan sözler var. Biz hayal satanlardan olmayacağız. Sözümüz var bu topraklara, bu toprağın güzel insanlarına. Halkın iktidarında her şey çok güzel olacak” dedi.
“YILLARDIR VATANDAŞA SÖZ VEREN, AMA VERDİKLERİ SÖZLERİ UNUTANLAR VAR”
Çavdaruşağı’nın ardından Yahyalı ziyaretlerine Büyükçakır Mahallesi ile devam eden CHP’liler, burada da vatandaşları dinledi. İl Başkanı Özer,” Misafir olduk yine gönül insanlarına.Hayatı konuştuk. Yaşamı, çekilen çileleri. Nasıl unutulur bu insanlar, ama unutulmuşlar. Yıllardır iktidar olanlar, söz verip tutmayanlar, koca koca yalanlar. Biz söz verdik, seçimden seçime gelenlerden olmayacağız. Halkın iktidarını birlikte kurup, yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun diyeceğiz” ifadelerini kullandı.
ARIK: VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETTİK
CHP Milletvekili Çetin Arık ise “Ciğerlerimiz yandı. İl Başkanımız Sayın Ümit Solak Özer, Yahyalı İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Acarbaş, Develi İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulut ve yöneticilerimiz ile 80 hektar ormanlık alanın yandığı Yahyalı'dayız. Bir kez daha yangından etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.