'Yahyalı nereye kaydı'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bugün Felahiye ilçesinde doğal gaz verme törenine katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Yahyalı nereye kaydı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bugün Felahiye ilçesinde doğal gaz verme törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç bugün itibariyle Felahiye ve Özvatan ilçelerinde doğal gaz hizmetinin başladığını açıkladı. Başkan Büyükkılıç Felahiye ilçesinde düzenlenen törende konuştu.

Büyükkılıç'ın katılım sağlayan protokolü selamladığı anda gözleri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü aradı. Başkan Büyükkılıç Esat Öztürk'ü yerinde göremeyince, "Yahyalı nereye kaydı?" dedi.

Başkan Büyükkılıç, "Değerli Milliyetçi Hareket Partimizin İl Başkanı, AK Partimizin yönetim kurulu üyeleri, Akkışlamızın kıymetli belediye başkanı, kızılayımızın başkanı, Bünyanımızın belediye başkanı, Yeşilhisarımızın, Develimizin. Yahyalı nereye kaydı?" dedi.

Namaza gittiği söylendikten sonra ise Başkan Büyükkılıç, "Ya arkadaş tören diye bir şey var peki Allah kabul etsin duaya da çok ihtiyacımız var." dedi.