Yahyalı'da yakında açılıyor

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yakın zamanda hizmete girecek olan tesisle ilgili hummalı çalışma sürüyor. Yakın zamanda açılışı yapılacak olan tesisle ilgili yapılan açıklamada, 'Şampiyonlar Yahyalı'dan çıkacak' ifadeleri kullanıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yahyalı'da yakında açılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Değerler Eğitimi Proje Koordinasyon Merkezi Projelerinden biri olarak ifade ediken ERVA Spor Okulları projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında Yahyalı ilçesinde de gelişme yaşandı.

Yahyalı'da yakında açılıyor

Tadilat çalışmaları sürüyor

Kayseri Valiliği öncülüğünde başlatılan ERVA Spor Okulları, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya’nın girişimleri ile Yahyalı İlçemizde de uygulanmaya başlayacak. Proje kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü salonlarına ulaşım kısıtları sebebiyle gidemeyen gençler, ilçe merkezinde tadilat çalışmaları tamamlandıktan sonra yakın zamanda açılacak olan Yahyalı Erva Spor Okullarında spor yapabilecek. Yahyalı Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 'Gençlerimiz Erva Spor Okullarında spor yapabilecek ve aynı zamanda ‘Erdemlerimizi ve Değerlerimizi’ öğrenebilecekler' denildi.

Yahyalı'da yakında açılıyor

Şampiyonları YahyalI'dan çıkaracağız

Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya 'Gençlerimizi sportif faaliyetler ile birlikte kötü alışkanlıklardan uzak tutacak onları erdemli birer birey olarak yetiştirme noktasında ailelerine ve öğretmenlerimize destek olacağız. Antrenörlerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte ahlaklı şampiyonları Yahyalı ERVA’dan çıkaracağız inşallah dedi.

Yahyalı'da yakında açılıyor