Yahyalı'da uyuşturucu operasyonu 2 gözaltı...

Kayseri'de uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Yahyalı'da uyuşturucu operasyonu 2 gözaltı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, cumhuriyet savcısının talimatıyla ilçede uyuşturucu madde satın alanlar ve kullananlara yönelik çalışma yaptı.
Ağcaşar Mahallesi'nde durdurulan bir araçtaki M.Ş'nin iç çamaşırında, K.T'nin de sol ayakkabısında alüminyum folyoya sarılı bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlıların işlemleri sürüyor.

Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak Suçu.

25.05.2023 günü  saat: 00:00 sıralarında yapılan istihbari çalışma neticesinde, Ağçaşar mahallesinde durdurulan 38*69 plakalı K.T'nin kullandığı araçta yapılan kontrollerde, araç içerisinde bulunan M.Ş. ve K.T. * isimli şahısların bulunduğu tarafımızca tespit edilmiştir. Gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında C. Savcısının yazılı talimatı ile yapılan aramada; Şahıslardan K.T. nin yapılan üst aramasında sol ayakkabı bölmesine gizlenmiş alüminyum folyoya sarılı yaklaşık bir miktar metamfetamin olduğu değerlendirilen madde, M.Ş.'nin yapılan üst aramasında iç çamaşırı arasında alüminyum folyoya sarılı bir miktar metamfetamin olduğu değerlendirilen madde  yakalanarak tarafımızca el konulmuştur. Yahyalı Cumhuriyet Savcısı talimatı ile  KT ve MŞ isimli şahıslar 25.05.2023 günü saat 09:00'da mevcutlu hazır edilmek üzere gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.