Yahyalı Belediyesi o kardeşleri unutmadı

Yahyalı Belediyesi'nde Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapan ve iki yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Sarıoğlu ve kardeşi Taha Sarıoğlu unutulmadı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yahyalı Belediyesi o kardeşleri unutmadı

Yahyalı Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapan aynı zamanda İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfının (İHH) ilçe temsilcilerinden olan Ahmet Sarıoğlu, geçirdiği rahatsızlığın ardından 2022 yılında hayatını kaybetmişti. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıoğlu ve kardeşi Taha Sarıoğlu ise belediye tarafından unutulmadı. 

Yahyalı Belediyesi o kardeşleri unutmadı

Yahyalı Belediyesi, 2 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Sarıoğlu ve kardeşi Taha Sarıoğlu anısına Ekşi Dut mevkiinde oluşturulan hatıra ormanına iki kardeşin ismini vermişti. Hatıra ormanının eskiyen tabelaları belediye tarafından değiştirilerek yerine yenileri takıldı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, “2 yıl önce vefat eden personelimiz Ahmet Sarıoğlu ve kardeşi Taha Sarıoğlu anısına Ekşi Dut mevkiinde oluşturduğumuz hatıra ormanının tabelaları takıldı.” denildi. 

Yahyalı Belediyesi o kardeşleri unutmadı