Velilerden 'Paralı Cuma namazı' tepkisi

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'ndeki Refika Küçükçalık Ortaokulu'nda öğrencilerin Cuma namazına gitmek için 50 liralık kart almak zorunda kaldığı belirten öğrenci velileri tepkili… Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Velilerden 'Paralı Cuma namazı' tepkisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Refika Küçükçalık Ortaokulu öğrenci velileri tepkili… Okul yönetiminin Cuma namazına giden öğrencilerden 50 TL aldığını belirten Veliler, söz konusu uygulamaya son verilmesini talep ediyor. Velilerin iddiasına göre; okul yönetimi maliyeti 10 lira olan bir kart bastırarak, bunu öğrencilere 50 lira karşılığında verdi. Öğrencilerin Cuma namazına gitmek istese dahi bu kart olmadığı için okuldan çıkmalarına izin verilmediğini belirten veliler, uygulamaya son verilmesini istiyor. 
Milli Eğitim Müdürlüğü’ne konuyla ilgili şikayetlerini ilettiklerini ancak henüz somut bir geri dönüşüm yapılmadığını belirten veliler, öğrencilerin okula giriş çıkışı ile ilgili bir düzenlediği yapılamasının normal olduğunu ancak bunun ücretli yapılmaması gerektiğini ifade ediyor.