Vekillik kaydını yapan Böhürler: Doğdu üstümüze nazlı hilali...

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, kaydını yaptırdı. Meclis'te Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Böhürler,  22 yıllık siyasi kariyerinin olduğunu söyledi.

Vekillik kaydını yapan Böhürler: Doğdu üstümüze nazlı hilali...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) kayıt işlemleri sürüyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de Meclis'e giderek, kaydını yaptırdı.
Vekillik kaydını yapan Böhürler: Doğdu üstümüze nazlı hilali..."SAYIN ERDOĞAN'A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"
AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Milletvekili kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra "Doğdu üstümüze nazlı hilali, Doğruya döndürdük biz kalplerimizi TürkiyeYüzyılı geliyor tam vakti. Bugün Gazi Meclisimize kaydımı yaptırdım. İradeleriyle şahsıma Kayseri’mize hizmet etme fırsatı veren hemşehrilerime ve desteğini her zaman yanımızda hissetiğimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a  şükranlarımı sunuyorum. Her şey Kayseri, her şey Türkiye için" ifadelerini kullandı. 
Vekillik kaydını yapan Böhürler: Doğdu üstümüze nazlı hilali..."22 YILLIK SİYASİ KARİYERİM VAR"
Meclis'te Gazetecilere de açıklamalarda bulunan AK Parti'nin çiçeği burnunda Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler,  22 yıllık siyasi kariyerinin olduğunu söyleyerek, "Türkiye Yüzyılı ile Cumhurbaşkanımızın isimlendirdiği yeni dönemde hizmet etmekten şeref ve onur duyuyorum. Herkesi kuşatan, toplumun her kesimine seslenen, yeni kararların alındığı bir meclis olsun" ifadelerini kullandı.
Vekillik kaydını yapan Böhürler: Doğdu üstümüze nazlı hilali...
Böhürler, kadın vekillerin sayısının arttığına ilişkin hatırlatma yapılması üzerine, "Daha çok kadının Meclis’te olmasını arzu ediyoruz. Önümüzdeki dönemde daha çok kadın siyasette, önemli görevlerde yer alır. Bu kadın hakları mücadelesidir" dedi.
Vekillik kaydını yapan Böhürler: Doğdu üstümüze nazlı hilali...