Vekillerden Kurban Bayramı mesajı

Kayserili Milletvekilleri Kurban Bayramı dolayısıyla art arda mesajlar paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Vekillerden Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı dolayısıyla Kayserili vekillerden art arda bayram paylaşımları geldi. Paylaşımlar ise şöyle;

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.

Vekillerden Kurban Bayramı mesajıAK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler: Millet olarak bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi bağlarımızı güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin ve tüm İslam aleminin #KurbanBayramı mübarek olsun.

Vekillerden Kurban Bayramı mesajı
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy: Kurban Bayramınızı tebrik eder, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi temennilerimle, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi dilerim. 

Vekillerden Kurban Bayramı mesajı
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir: Aziz vatandaşlarımızın, Türk-İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor şükranlarımı sunuyorum.
Bayram tatili münasebetiyle yollara düşen kardeşlerimizin kazadan beladan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini, sevdiklerine ve sevenlerine saadet içinde kavuşmalarını diliyorum.
“Hac Farizası” için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, ibadetlerinin makbul olmasını, dualarında olabilmeyi ve sağlıcakla dönmelerini içtenlikle temenni ediyorum. #KurbanBayramı’mız kutlu, Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.


MHP Kayseri Milletvekili: Mustafa Baki Ersoy: Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; şahsınıza, ailenize, aziz milletimize ve İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim.

Vekillerden Kurban Bayramı mesajı
İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş: Kurban Bayramımız mübarek olsun. Sevdiklerimizle beraber sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara…

Vekillerden Kurban Bayramı mesajı
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan: Bayramımızın tüm İslam alemine, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Bayramımız Mübarek Olsun!

Vekillerden Kurban Bayramı mesajı