Vekillerden Aşure Günü mesajları

Hicri takvimde Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden aşure günü Kayserili vekiller ve belediye başkanları tarafından kutlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Vekillerden Aşure Günü mesajları

Muharrem ayı, Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açılardan çok değerli bir dönemdir. Aşure günü, İslam sınırlarında güneye uzanan kesitler ve değerli mesajlar içeren önemli bir gündür ve Muharrem ayının 10. günü kutlanır. Hicret ve Aşure olayı, dünya standartlarındaki tüm Müslümanlar için, farklı dini ve kültürel kimliklere sahip olsalar dahi, ortak önemli noktaları ve duyguları ifade eder. Bu kapsamda Kayserili vekiller ve belediye başkanlarından de kutlama mesajları gecikmedi. 
 

İşte o tebrik mesajları:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
Bereket ve beraberliğin sembolü Aşure Günü'müz mübarek olsun…Başkan Büyükkılıç ve vekillerden Aşure Günü mesajlarıAk Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy:
 ‘Muharrem ayı, aşure ayıdır. Aşure, birlik ve beraberliğimizin, paylaşma ve dayanışmamızın simgesidir. Aşure aşındaki farklı nimetlerin kaynaşarak ortak bir tada dönüşmesi gibi, milletimiz de asır birlikteler yaşama ahlakının gereği olarak sevinci ve kederi, nimeti ve külfeti, muhabbeti ve meşakkati paylaşmıştır, inşallah kutlamaya da daha ileriye devam edecektir.’Başkan Büyükkılıç ve vekillerden Aşure Günü mesajlarıAk Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler:
Aşure Günü'nün huzura, bolluk ve berekete kavuşmasını kutlarım. 10 Muharrem Aşure Günümüz mübarek olsun. 

Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: 
Muharrem ayının en bereketli günlerinden biri olan Aşure Günü'müz mübarek, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Başkan Büyükkılıç ve vekillerden Aşure Günü mesajları