Vekillerden anlamlı ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Hulusi Akar KANKA Derneği tarafından Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Hastanesinde düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası programına katıldılar. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vekillerden anlamlı ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Hulusi Akar KANKA Derneği tarafından Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Hastanesinde düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası programına katıldılar. Vekil Özsoy ziyareti X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Vekil Özsoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "KANKA Derneği tarafından Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Hastanemizde düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası programına Önceki Dönem Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Sayın Reşad Mammadov, Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Protokolü ile birlikte katıldık. Ufacık bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ve umutla kucaklaşması dileğiyle, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder, lösemi hastalığıyla mücadele eden tüm çocuklarımıza acil şifalar ve tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Lösemi bulaşıcı değil, sevgi bulaşıcıdır."

Vekillerden anlamlı ziyaret