Vekilden şok iddia: Kayseri'de depremzedeleri yurtlardan attılar!

Meclis'te dikkat çeken açıklama. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 'Kahramanmaraşlı ve Hataylı depremzedeler bugün Gazipaşa'daki ve Kayseri'deki KYK yurdundan atıldılar...Seçim bitti, gerçek yüzü ortaya çıktı. Sokağa atıyorsunuz depremzedeyi. Hiç mi vicdanınız yok' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Vekilden şok iddia: Kayseri'de depremzedeleri yurtlardan attılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Öztunç, Kayseri’de KYK yurtlarında kalan depremzedelerin yurtlardan atıldığını öne sürerek, “Bugün Kayseri’deki, Kahramanmaraşlı ve Hataylı depremzedeler KYK yurdundan atıldılar, videosu da var, görüntüsü de var. Kahramanmaraşlı ve Hataylı depremzedeler bugün Antalya Gazipaşa’daki ve Kayseri’deki KYK yurdundan atıldılar” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’dan çarpıcı iddia. Öztunç, Meclis’te konuştu. Deprem bölgesiyle ilgili çarpıcı ifadeleri kullanan Öztunç, Meclis’te zamlar ve artan hayat pahalılığı ile ilgili konuşması sırasında, “Gelelim deprem bölgesine, şehrimize, Maraş’a. Sıkıntı hâlâ devam ediyor değerli arkadaşlar.  187gün geçti depremin üzerinden hâlâ enkazlar kalkmadı. Kahramanmaraş’ta yüzde 12’si kalkmış durumda, verilen rakam resmî rakam. Hâlâ enkazlar duruyor. Bir miktar kaldırılmaya çalışılıyor, sulama yapılmadan enkazlar kaldırılıyor yani yıkım yapılıyor, toz toprak her yer, asbest tehlikesi var” diye konuştu.
Vekilden şok iddia: Kayseri'de depremzedeleri yurtlardan attılar!
SOKAĞA ATIYORSUNUZ DEPREMZEDEYİ! HİÇ Mİ VİCDANINIZ YOK
AK Parti grubuna da seslenen Öztunç, şunları söyledi: Sayın Grup Başkanı, size sesleniyorum, bugün Antalya Gazipaşa’daki ve Kayseri’deki Kahramanmaraşlı ve Hataylı depremzedeler KYK yurdundan atıldılar, videosu da var, görüntüsü de var, haberi de var. Kahramanmaraşlı ve Hataylı depremzedeler bugün Gazipaşa’daki ve Kayseri’deki KYK yurdundan atıldılar. Dediler ki: ‘Çekin, gidin’ Nereye gitsin bu gariban? Evi yıkılmış, barkı yıkılmış, gidecek yeri yok, gelmiş KYK yurduna. Seçimden önce siz bir fitne fesat karıştırmıştınız, benzer durumları bizler için söylemiştiniz, millet inanmıştı ama şimdi görüyoruz ki seçim bitti, gerçek yüzü ortaya çıktı. KYK yurdundaki gariban depremzedeyi AK Parti, KYK yurdundan atıyor; evsiz kalmış, barksız kalmış, sokağa atıyorsunuz depremzedeyi. Bakın, Tekirdağ Belediyesi değil, o Valinin işiydi de. Hadi geçtik Tekirdağ’ı, o dün oldu, yanlış yapıldı diyelim, varsayalım bu yanlıştı. Ben size bugünü söylüyorum değerli vekiller. Gazipaşa KYK yurdundan, Kayseri KYK yurdundan bugün depremzedeler atıldılar. Yapmayın, etmeyin, eylemeyin, hiç mi vicdanınız yok.
.