Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!

'Söz verdim' dedi, sözünü tuttu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 4 yaşındaki Mustafa Kemal'e doğum günü ziyaretiyle dikkat çekti.

Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimlerinde CHP’den Milletvekili seçilen Aşkın Genç, ziyaretlerini sürdürüyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Genç, davet üzerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Genç, söz verdiği Mustafa Kemal’i ziyaret etti ve 4'üncü yaş gününü kutladı. 
Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!EŞİYLE BİRLİKTE SÜRPRİZ ZİYARET
Ünlü ailesini, Kocasinan ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi'ndeki evlerinde eşi Diş Hekimi Zahide Genç ile birlikte ziyaret eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, çocuklara hediyeler verirken aynı zamanda aile bireyleriyle sohbet etti, birlikte aynı sofrayı paylaştı.  

Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!
Aileyi mutlu eden ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, "Sevgili Kadir Ünlü’ye sözümüz vardı, Mustafa Kemal’in doğum gününü birlikte kutlamak için. Bu akşam evlerine misafir olduk, kutladık. Mustafa Kemal’e sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz. Bizim mücadelemiz ülkemizin geleceği olan bu güzel yavrular için” ifadelerini kullandı. 
Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!GENÇ’TEN OSB ZİYARETLERİ
Diğer yandan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 27’nci dönem Milletvekili Çetin Arık ve partisinin İl Başkanı Adil Demir, parti yöneticileriyle birlikte Organize Sanayi Bölgesin’de sanayicileri ve işçileri ziyaret etti. Fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Genç, işçilerle bir araya geldi.
28 MAYIS'TA TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR KARAR VERECEK
28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması için çalışmalarını sürdüren CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, görüşmelerinde Kılıçdaroğlu'na destek de istedi. Milletvekili Genç, "28 Mayıs'ta Türkiye önemli bir karar verecek. Ya bu sorunların çığ gibi büyümesine yol açan mevcut anlayış devam edecek ya da ülkeye her alanda huzur, güven gelecek. Ya bu yalan, korku ve baskı düzeni devam edecek ya da demokrasi ve özgürlük gelecek. Bu nedenle 28 Mayıs'ta Türkiye için karar ver diyoruz ve vatandaşımıza bu yönde çağrı yapıyoruz" dedi. 
Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!
Genç, ziyaretlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı: İl Başkanımız Adil Demir ve milletvekilimiz Çetin Arık ile birlikte Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ve ekibini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedik. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Yine Evinora Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özden Temir'i ziyaret ettik, çalışan kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Neon Mobilya'yı da ziyaret ederek  Vezir Yılmaz ile görüş alışverişinde bulunduk. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedik. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.
Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!Vekilden, Mustafa Kemal'e çat kapı sürpriz doğum günü ziyareti! 'Söz verdim' dedi sözünü tuttu!