Vekil Çopuroğlu Mecliste 'Yarınki dersin konusunu' açıkladı!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu bugün TBMM'de yaptığı konuşma ile İstanbul Kentsel Dönüşümü konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vekil Çopuroğlu Mecliste 'Yarınki dersin konusunu' açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu bugün TBMM'de yaptığı konuşma ile İstanbul Kentsel Dönüşümü konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Çopuroğlu Cumhurbaşkanlığı ile bağlı kuruluşlar ve gelir bütçesi kapsamında TBMM'de yaptığı açıklamada İstanbul Kentsel Dönüşümü konusunu gündeme taşıdı. Çopuroğlu yarın İstanbul için önemli bir adım atılacağını açıkladı.

Vekil Çopuroğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yarın İstanbul için büyük bir gün çünkü yarın İstanbul büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Tüm Türkiye Cumhuriyet tarihimizin en büyük dönüşümüne şahitlik edecek. İstanbul’un kentsel dönüşümdeki yol haritasının açıklanacağı 100 yılın dönüşümü İstanbul programı tam bir ders niteliğinde özetle yarınki dersin konusu yeniden İstanbul dersin hocası Recep Tayyip Erdoğan. Yarın Türkiye’de şehirciliğin mimarı dünya liderinin açıklayacağı yol haritasını oturdukları koltuklardan seyredecek olanlara tavsiyemiz kağıdı kalemi hazır edip sık sık not almalarıdır. Olur ya kaçırdıkları bir şey olursa sayın Çevre Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye danışmalarını tavsiye ederim. Yeniden İstanbul, Yeniden İstanbul, Yeniden İstanbul diyor genel kurulu saygıyla selamlıyorum."

Vekil Çopuroğlu Mecliste 'Yarınki dersin konusunu' açıkladı!

Diğer yandan Vekil Çopuroğlu'nun, "Yarın Türkiye’de şehirciliğin mimarı dünya liderinin açıklayacağı yol haritasını oturdukları koltuklardan seyredecek olanlara tavsiyemiz kağıdı kalemi hazır edip sık sık not almalarıdır. Olur ya kaçırdıkları bir şey olursa sayın Çevre Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye danışmalarını tavsiye ederim." Açıklamasında işaret ettiği kişinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu tahmin ediliyor.