Vefat eden Kayseri'nin ünlü iş adamına son veda...

Önceki gün vefat eden Kayseri'nin ünlü iş adamı son yolculuğuna uğurlandı. Şehir protokolünü ve Kayseri iş dünyasını buluşturan cenaze ile ilgili detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Vefat eden Kayseri'nin ünlü iş adamına son veda...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin sevilen ünlü iş adamlarından Hamdi Yüreğilli önceki gün vefat etti.

Yüreğilli Mat Metal isimli işletmenin sahibi Bekir Yüreğilli’nin babası, Osmanlı Sarraf’ın ortakları Ahmet ve Mustafa Yüreğilli’nin ağabeyi, Simfer’in sahibi Mustafa Avnibeyoğlu’nun dünürü, Özbek Tekstil’in ortakları İbrahim Ustaoğlu ve Feyyaz Özbek’in kayınbabası, Mehmet Ustaoğlu’nun da dedesi olan Hamdi Yüreğilli'nin cenazesi 21 Mayıs Pazar ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camiinden kaldırıldı.

Cenazeye ailesi, sevenleri, Kayserili iş adamlarının yanı sıra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Büyükkılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: 
“Hulusi Akar Camii’nde kıldığımız cenaze namazlarının ardından şehrimizin esnaflarından Hamdi Yüreğilli ve kıymetli hemşehrimiz Yeter Yağmur’u Hakk’a uğurladık. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.” İfadelerine yer verdi. 

Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanısıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy başta olmak üzere çok sayıda işadamı da katıldı.
Kayseri Olay Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.