'Vatandaştan sabır' isteyen Özhaseki'ye, CHP İl Başkanı Özer'den tepki: Ya sabır!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara 'Sabır' çağrısı yapan AK Partili Özhasekİ'ye tepki gösterdi.

'Vatandaştan sabır' isteyen Özhaseki'ye, CHP İl Başkanı Özer'den tepki: Ya sabır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, Kayseri’de yaptığı  “Ufak tefek ekonomik sıkıntılar varsa, yakında asgari ücretinde, emeklinin dar gelirlinin de ücretlerinin nasıl arttığını, nasıl rahatladığını herkes görecek. Biraz sabır, sonu selamet" açıklamalara tepki gösteren CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Ya sabır” dedi. “Nereden nereye” ifadelerini de kullanan Özer, “Hani uçuyorduk? Hani uzaya çıkıyorduk. Bu millet size 20 yıldır sabretti, gerçek yüzünüzü çok ama çok iyi belledi. Artık sabır taştı. Milletin dayanacak hali kalmadı” diye konuştu.
"HANİ UÇUYORDUK, UZAYA GİDİYORDUK? NEREDEN NEREYE...BİR DEDİKLERİ BİR DEDİKLERİNİ TUTMUYOR!"
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Özhaseki’ye yönelik tepkisinde şu ifadeleri kullandı:  AKP'li Özhaseki, vatandaşa "Biraz sabır! Ufak tefek ekonomik sıkıntılar varsa, yakında asgari ücretinde, emeklinin dar gelirlinin de ücretlerinin nasıl arttığını, nasıl rahatladığını herkes görecek" demiş. Ya sabır! Hani uçuyorduk? Hani uzaya çıkıyorduk? Hani şampiyonlar ligindeydik?  Hani büyümede rekor kırmıştık? Hani Avrupa bizi kıskanıyordu? Hani sizden önce aç insanlar vardı! Hani zam kuyrukları zamdan değil, bolluktandı? (Bi de adınıza dağ vardı!) Bir AKP repliği vardı ya; Nereden nereye...Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. 20 yıldır vatandaşa sadece hayal satanlar, halkı aldatanlar, seçim meydanlarında bol bol atıp, tutanlar, sonra verdikleri sözleri unutanlar, 3Y'ye 1Y daha yani "Yüzsüzlüğü" de ekleyenler, yine işbaşında. Anlaşılan o ki, AKP'de ateş bacayı sardı, telaş başladı. Hayal satışları yine patladı. Panik havası AKP'yi sardı. Bu millet size 20 yıldır sabretti, gerçek yüzünüzü çok ama çok iyi belledi. Artık sabır taştı. Milletin dayanacak hali kalmadı. Bu yüzden yeter bu milletle alay etmeyin, hor görmeyin, sabır taşı olsa sizin yalanlarınızdan çatlar... Bu yalan, talan düzeni ancak seçim paklar. Bu yüzden; 'Tasalanma kardeşim artık umutlan.
Sen de güleceksin yok artık yalan.
Zalimin korkuya kapıldığıdır bu an. 
Gitti Gidiyor," hızlı" tren!' 
Geliyor gelmekte olan.