Vatandaşın duman isyanı!

Kocasinan ilçesine bağlı Uğurevler mahallesinde yaşayan vatandaşlar civardaki gecekonduların bacalarından çıkan dumandan şikayetçi. Vatandaşlar yetkililerden çözüm istiyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaşın duman isyanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan ilçesine bağlı Uğurevler mahallesinde yaşayan vatandaşlar civardaki gecekonduların bacalarından çıkan dumandan şikayetçi. Vatandaşlar yetkililerden çözüm istiyor. Haber merkezimize ulaşan bir vatandaş Uğurevler mahallesi 293. sokakta bulunan gecekonduların bacasından yaz kış yoğun bir duman çıktığını bu dumanın evlerine sirayet ettiğini yazılı ve sözlü şikayetlerden bir sonuç alamadıklarını dile getirdi.

Haber merkezimize ulaşan vatandaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Uğurevler mahallesi 293.sokakta ikamet etmekteyiz. Apartmanımızın önünde bulunan gece kondularda sürekli bu manzara ile karşı karşıya gelmekteyiz. Bu duman hangi yakacak cinsinden çıkabilir? Takdir yetkili makamların ancak evlerimizin içine kadar sirayet etmekte hatta kokusu sinmektedir. Aynı manzara ile yaz aylarında da karşılaşıyoruz, artık çaresiz kaldık. Sürekli yazılı, sözlü şikayet başvurularından bir sonuç alamıyoruz, çaresiz kaldık, duyarsızlaştık ya da ikametlerimizi değiştiriyoruz. Bilmiyorum bilerek mi duyulmuyor sesimiz?"