Vatandaş pazarda böyle dert yandı: Meyve sebze alabilmek için Sabancının torunu olmak lazım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, çarşı Pazar ziyaretlerine devam ediyor. Özer, ziyaretlerinde vatandaşları dinledi. Özer'e ekonomiden dert yanan vatandaşların sözleri dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaş pazarda böyle dert yandı: Meyve sebze alabilmek için Sabancının torunu olmak lazım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, çarşı pazar ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte vatandaşı dinleyen Özer, ekonomik sorunların her geçen gün vatandaşı yoksullaştırdığını dile getirdi. 
MEYVE SEBZEYİ BİR ARADA ALAMIYORUZ. ALMAK İÇİN SABANCI'NIN TORUNU OLMAK LAZIM!
Ziyaretleri sırasında bir kadın Özer’e, meyve ve sebzeyi bir arada alamadıklarından yana dert yanarak, “İkisini bir arada alamıyoruz. Almak için Sabancı'nın torunu olmak lazım” ifadelerini kullandı.
Vatandaş pazarda böyle dert yandı: Meyve sebze alabilmek için Sabancının torunu olmak lazım!
“DURUMLAR VAHİM”
Bir diğer vatandaş ise “Durumlar iyi değil, her şey çok pahalı" diyerek, yaşanan tabloya dikkat çekti.
Özer’in ziyaret ettiği bir esnaf da siftah yapamamaktan yana isyan ederken, “Durumlar vahim" dedi. Özer, “Bu tablo, AKP'nin eseri. ‘Durumlar vahim’ diyen siftah yapamayan, unutulan esnaflarımız da halkın iktidarında rahat nefes alacak” şeklinde konuştu. 
Vatandaş pazarda böyle dert yandı: Meyve sebze alabilmek için Sabancının torunu olmak lazım!
AK PARTİLİ İSMİN “BİZ DÖKE SAÇA ALIYORUZ” SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Ziyaretlerine ilişkin değerlendirme yapan ve iktidara tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, katıldığı bir televizyon programında ekonomik kriz ile ilgili "Bizim ülkemizde kriz yok. Biz, Markete gidiyoruz, sepeti istediğimiz kadar dolduruyoruz. İngiltere, Amerika kriz içinde. Biz ülkemizde döke saça kullanıyoruz” şeklinde açıklamalar yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur’u hatırlattı.
“VATANDAŞIN HALİ ORTADAYKEN AKP'NİN ‘UÇUYORUZ’ KORUSU MENSUPLARINDAN BİRİ DAHA UTANMADAN, MİLLETİN HALİYLE ALAY EDİYOR”
İl Başkanı Özer, şunları söyledi: "Bir hafta sebze bir hafta meyve anca alabiliyoruz. İkisini bir arada alamıyoruz. Almak için Sabancı'nın torunu olmak lazım" diyor vatandaşımız. Bir diğer vatandaşımız da "Durumlar iyi değil, her şey çok pahalı" diyor, yaşanan tabloya isyan ediyor. Diğer tarafta ise AKP'nin "uçuyoruz" korusu mensuplarından biri daha milletten de utanmadan, milletin haliyle alay ederek, "Sepeti istediğimiz gibi dolduruyoruz. Döke saça alıyoruz. Avrupa'da sıkıntı var, ama bizim Ülkemizde kriz yok" diyor, diyebiliyor. Ey AKP ve şürekası vatandaşı bu hale siz getirdiniz. 20 yıldır oyaladınız, kandırdınız. Artık yeter. Her yerde bu tabloyla var. Vatandaşı bu duruma getiren karanlık  düzen bitecek. Yarının Türkiye’sinde halkın yoksullaşmaya yol açan bu tek adam düzenine de bir avuç rantiyeciye de dur diyeceğiz. Hemen seçim Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.