Vatandaş istedi Sarız Belediyesi bakın ne aldı!

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Sarızılların isteğini yerine getirerek, bakın ne aldı? Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Vatandaş istedi Sarız Belediyesi bakın ne aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dönemin ardından 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden Sarız Belediye Başkanı seçilen Ömer Faruk Eroğlu, seçim meydanlarında verdiği sözleri yerine getiriyor.

Vatandaşların düğün ve cenazeler başta olmak üzere değişik alanlarda kullanmak için talep ettikleri masa ve sandalyeler satın alınarak ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Vatandaş istedi Sarız Belediyesi bakın ne aldı!

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, ‘Sarız Belediye Başkanlığımız olarak çeşitli sosyal etkinliklerde kullanılmak üzere vatandaşlarımızın ortak taleplerinden biri olan masa sandalye ihtiyaçlarını önceliklerimiz arasına almıştık. Kendi imkanlarımızla satın alma işlemlerimizi kısa sürede tamamlayarak Mahallerimizde vatandaşlarımızın acılarını ve mutluluklarını paylaştıkları anlarda kullanacakları bu eşyaları teslim aldık. Hayırlı olsun. Sarız Benim Ailem’ ifadeleriyle paylaştı.